Гризини

Гризини

 време за приготвяне : около10 мин.  време за печене: 30 мин  здравословно (1-6): 6 Необходими продукти: 100гр. брашно от спелта към 100мл. вода 70гр. сусам 1/2 ч.л. сода 15-20 гр. ленено семе сол подправки по

Read More